Головна  →  Новини  →  9 липня 2018, 14:57

На Хрещатику відбудеться Міжнародний конкурс молодих дизайнерів

15 липня о 18:00 на Хрещатику розпочнеться масштабна міжнародна fashion-подія – International Young Designers Contest (Міжнародний конкурс молодих дизайнерів). Про це повідомили у Департаменті культури КМДА.

За задумом організаторів, захід покликаний привернути увагу до України та Києва як до впливового центру креативу, інновацій та розвитку молодих талановитих дизайнерів із різних європейських країн.

Конкурс відбувається за підтримки Київської міської державної адміністрації.

У ньому візьмуть участь дизайнери із 9 країн: Грузії, Естонії, Литви, Молдови, Польщі, Словаччини, Угорщини, України та Чехії. Усі вони – переможці та призери національних конкурсів у своїх країнах:

Журналісти зможуть особисто познайомитися та поспілкуватися з усіма учасниками конкурсу 15 липня о 16:30 в арт-просторі ЦУМ.

Оцінювати роботи конкурсантів будуть визнані міжнародні експерти.

Призовий фонд для єдиного переможця становить 10 000 доларів і складається із ґранту на розвиток власного бренду та навчання на одному із курсів програми Istituto Europeo di Design.

Партнерами призового фонду International Young Designers Contest разом із Ukrainian Fashion Week виступають IED та засновниця благодійного фонду «Обираємо майбутнє разом» Єлизавета Юрушева.

Також зазначимо, що в арт-просторі ЦУМ на сьомому поверсі триває виставка ескізів та мудбордів колекцій. Виставка триватиме до 16 липня, і всі охочі можуть ознайомитися із роботами конкурсантів.

Місце проведення: майданчик біля будівлі КМДА (вул. Хрещатик, 36).

Перейти до спискуВерсiя для друку