Головна  →  Новини  →  25 липня 2018, 17:34

Конкурс на обрання талісману Києва продовжено

Конкурс на обрання талісману Києва продовжено до листопада. Відповідне рішення було прийнято 19 липня на черговому засіданні Організаційного комітету Конкурсу, повідомили в Управлінні туризму і промоцій КМДА.

Відтак, Конкурс відбудеться в 3 етапи:

  • І етап передбачає прийняття конкурсних робіт (19.03.2018 - 21.09.2018);
  • ІІ етап передбачає визначення 10 кращих робіт голосуванням журі та подальше онлайн голосування (28.09.2018 - 29.10.2018);
  • ІІІ етап передбачає визначення найкращої роботи з числа відібраних на другому етапі (29.10.2018 - 09.11.2018).

Нагадаємо, 13 березня підписане розпорядження № 403 «Про проведення конкурсу «Талісман міста Києва» у 2018 році».

Метою Конкурсу є формування та підтримання позитивного іміджу української столиці. Обрання талісману міста підсилить популяризацію столиці України як сучасного європейського міста на міжнародній туристичній арені, закріпить статус Києва як сучасного мегаполісу з багатовіковою історією та неповторною айдентикою.

Талісманом може стати будь-який символ – відома історична постать, знакова тварина або ж вигадана істота. Перший етап конкурсу триватиме до другої половини вересня. Після цього журі відбере десять найкращих робіт. А вже потім – одну найкращу, яка стане талісманом столиці. Автор роботи також отримає винагороду в 150 тис. грн.

У складі журі сім осіб – художники та дизайнери. Окрім того, талісман паралельно обиратимуть й інтернет-голосуванням.

Кожна робота, що подається на конкурс, повинна відповідати певним умовам. Зокрема, передбачається, що туристичний талісман міста являє собою будь-який особливий персонаж. Персонажем може бути тварина, казкове «звірятко», будь-яка реальна або міфічна істота. Участь у конкурсі можуть взяти як фізичні, так і юридичні особи.

Конкурсні роботи приймаються за адресою: Управління туризму та промоцій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації): вул. Хрещатик, 12-А, м. Київ, 01001.

З питань, що стосуються конкурсу (запитання, роз’яснення, пропозиції тощо) можна звертатися за електронною адресою: [email protected]

Перейти до спискуВерсiя для друку