Головна  →  Новини  →  17 серпня 2018, 14:57

18 серпня буде змінено рух автобусів маршруту №2

Від початку руху 18 серпня вносяться змін у трасу курсування автобусного маршруту № 2 «Вул. Булгакова – ст. м. «Шулявська». Про це повідомили у КП «Київпастранс».

Так, зміни передбачено на час виконання робіт з реконструкції транспортної розв’язки на перетині проспекту Перемоги з вул. Вадима Гетьмана у Солом’янському та Шевченківському районах на ділянках з’їздів з вул. В. Гетьмана на просп. Перемоги та з просп. Перемоги на вул. О. Довженка.

На зазначений час рух автобусів маршруту № 2 організовано зі змінами: від вул. Булгакова до ст. м. «Шулявська» – за постійною схемою, далі: просп. Перемоги – вул. Шолуденка – вул. Борщагівська – вул. Гарматна – бульвар Вацлава Гавела, далі – за постійною схемою.

Додатково на час виконання робіт з реконструкції транспортної розв’язки на перетині проспекту Перемоги з вул. Вадима Гетьмана у Солом’янському та Шевченківському районах на ділянках з’їздів з вул. Вадима Гетьмана на просп. Перемоги та з просп. Перемоги на вул. Олександра Довженка вносяться зміни у виїзди та заїзди тролейбусів маршрутів №№ 5, 7, 26, 39, 41, 93Н тролейбусного депо № 2.

Перейти до спискуВерсiя для друку