КМДА Київська міська державна адміністрація
Офіційний інтернет-портал


21 серпня 2018

Місто розраховує на конструктивні рішення уряду у питанні тепло- та енергозабезпечення столиці – Микола Поворозник

Місто розраховує на конструктивні рішення уряду у питанні тепло та енергозабезпечення столиці. Про це написав на своїй сторінці у Facebook перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, одне з питань, що завтра обговорюватимуть на засіданні уряду, – питання теплозабезпечення столиці, оскільки місто виходить на фініш підготовки до опалювального сезону.

«Досі відсутня угода на постачання природного газу між НАК «Нафтогаз» та КП «Київтеплоенерго» через невирішене питання заборгованості ПАТ «Київенерго» за спожитий природний газ. Єдиним шляхом для врегулювання питання заборгованостей та укладання договорів на газопостачання між НАК «Нафтогаз» і КП «Київтеплоенерго» є балансування дебіторської та кредиторської заборгованості та списання штрафних санкцій, нарахованих на тіло боргу», – зазначив Микола Поворозник у дописі.

Він упевнений, що внесення змін до постанови КМУ № 110 стане відправною точкою для реалізації напрацьованого алгоритму, що призведе до підписання мирової угоди між НАК «Нафтогаз», КП «Київтеплоенерго» та ПАТ «Київенерго» у судовому порядку.


Адреса цієї сторінки: http://kievcity.gov.ua/news/63517.html
При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.