Головна  →  Новини  →  22 серпня 2018, 11:07

Увага! Сьогодні обмеження руху транспорту у центрі Києва заплановано з 15:00

Увага!  Сьогодні обмеження руху транспорту у центрі Києва заплановано з 15:00

За інформацією Міністерства оборони України, початок тимчасового обмеження руху усіх видів транспорту на час проведення тренування військового параду до Дня незалежності заплановано з 15:00 22 серпня.

Зокрема, буде заборонено рух транспортних засобів на вул. Великій Васильківській (на ділянці від вул. Жилянської до вул. Хрещатик) – Бессарабській площі – вул. Хрещатик – Майдані Незалежності – вул. Хрещатик до Європейської площі та на ділянці від пл. Льва Толстого до вул. Терещенківської.

Крім того, 22-24 серпня буде заборонено паркування та не працюватимуть паркувальні майданчики у місцях підготовки та проведення урочистих заходів, у тому числі на місцях стоянки транспортних засобів Збройних Сил України, які перевозять особовий склад піших парадних розрахунків на б-рі Лесі Українки (в обидва напрямки), Володимирському проїзді, вул. Богдана Хмельницького, Набережному шосе, Парковій дорозі.

Окрім того, на час проходження військової техніки до місця проведення тренувань та після тренування рух транспорту буде тимчасово обмежено на низці вулиць.

Також нагадаємо, що із 15:00 до завершення тренування військового параду із проходженням механізованої колони військової техніки буде внесено зміни у роботу громадського транспорту.

Міська влада просить вибачення за тимчасові незручності, викликані обмеженнями руху, а також просить водіїв і пасажирів громадського транспорту врахувати зазначену інформацію під час побудови маршрутів пересування.

Перейти до спискуВерсiя для друку