КМДА Київська міська державна адміністрація
Офіційний інтернет-портал


4 вересня 2018

Віталій Кличко зустрівся з Федеральним канцлером Австрії (+відео)

Віталій Кличко зустрівся з Федеральним канцлером Австрії (+відео)

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся із Федеральним канцлером Республіки Австрія Себастьяном Курцом, який прибув до Києва з офіційним візитом.

Віталій Кличко подякував за підтримку європейських прагнень України. І особливо відзначив важливість продовження санкцій ЄС проти Росії.

«Вчора стало відомо, що дипломати ЄС ухвалили рішення про продовження санкцій проти російських політиків і сепаратистів в Криму і на Донбасі. Ми очікуємо на оприлюднення цього важливого рішення. Важливого для стримування подальшої агресії Росії, – зазначив Віталій Кличко. – Просимо також підтримки в тиску на Росію щодо звільнення українців – політичних в’язнів Росії і військовополонених українських захисників».

Канцлер Австрії – країни, яка сьогодні головує в Раді Європи запевнив, що в ЄС розуміють важливість стримуючих факторів і тиску на РФ.

«Ми підтримуємо санкції і продовжимо економічний тиск на Росію. І, так, ми знаємо імена політичних в’язнів та наполягаємо на їх звільненні», – зазначив Себастьян Курц.

Після офіційної зустрічі у КМДА мер Києва з австрійським канцлером прогулялися Хрещатиком  до Майдану Незалежності та Алеї Героїв Небесної сотні. Відвідали Меморіал на честь Героїв Небесної сотні.


Адреса цієї сторінки: http://kievcity.gov.ua/news/63641.html
При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.