КМДА Київська міська державна адміністрація
Офіційний інтернет-портал


6 вересня 2018

На Контрактовій площі відбудеться Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів

У суботу, 15 вересня, із 09:00 до 19:00 на Контрактовій площі відбудеться Десятий Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів. Виробники органічних продуктів з усієї України представлятимуть сертифіковані органічні овочі, фрукти, ягоди, молоко, молочні та м’ясні вироби, рибу та рибопродукти, крупи, борошно, олії, мед, соки, напої тощо. Про це повідомили у Департаменті промисловості та розвитку підприємництва.

Цього року захід є ювілейним і вже вдесяте об’єднає прихильників органічного напрямку та познайомить безпосереднього виробника із потенційним споживачем.

Організатори підготували насичену розважальну програму із виступами відомих українських митців та творчих колективів, конкурсами, розіграшами призів, а також різноманітними дегустаціями. Професійні кухарі потішать відвідувачів юшками, смаженими кабанчиками, ковбасками та іншими смаколиками, приготованими винятково із органічних інгредієнтів.

Десятий Всеукраїнський Ярмарок органічних продуктів, організатором якого є Федерація органічного руху України та комунальне підприємство «Київська спадщина», проходить за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Київської міської державної адміністрації, Швейцарської Конфедерації у рамках Проекту «Розвиток органічного ринку в Україні», Проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку», Проекту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства», Президентського фонду Леоніда Кучми «Україна».

Місце проведення: Контрактова площа, 2 (напроти Подільської РДА).


Адреса цієї сторінки: http://kievcity.gov.ua/news/63679.html
При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.