КМДА Київська міська державна адміністрація
Офіційний інтернет-портал


6 вересня 2018

У парках столиці ремонтують мережі зовнішнього освітлення

У рамках капітального ремонту мережі зовнішнього освітлення у Солом’янському, Печерському ландшафтному парках та Наводницькому парку бригада фахівці повністю демонтувала застарілу зношену мережу, проклали кабельну каналізацію, у якій проходять оновлені кабелі живлення, замінили старі опори – 494 шт., установили нові шафи управління – 8 шт. та світлодіодні світильники (LED) – понад 500 шт. Про це повідомляє заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

За словами Дмитра Давтяна, роботи відбуваються для покращення функціональності мережі зовнішнього освітлення у цілому. Окрім того, працівники комунального підприємства встановили опори з декоративними світильниками, а сучасний дизайн світильників повністю гармонує із вишуканим стилем архітектурного ансамблю історичної частини міста.

«Нам важливо, щоб якомога більша частина столиці була безпечною. А це значною мірою залежить від якості освітлення. Сучасні енергоємні світильники не лише відповідають цій вимозі, але й суттєво економлять бюджетні кошти. Як результат маємо прекрасно освітлені вулиці та парки, задоволених киян і гостей і розумні витрати на це», – каже Дмитро Давтян.

«Усі роботи з капітального ремонту мережі зовнішнього освітлення виконуються із використанням сучасних технологій. Тепер, завдяки модернізації зовнішнього освітлення, у парках встановлюється сучасне, енергозберігаюче, а головне – екологічне зовнішнє освітлення. Окрім того, покращено функціональність та естетичний вигляд загалом», – повідомив директор КП «Київміськсвітло» Володимир Круценко.


Адреса цієї сторінки: http://kievcity.gov.ua/news/63690.html
При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.