КМДА Київська міська державна адміністрація
Офіційний інтернет-портал


10 вересня 2018

Стартує конкурс серед шкіл на проведення освітнього курсу зі створення медіа

З 11 до 24 вересня 2018 року для загальноосвітніх шкіл Києва триває конкурс на проведення освітнього проекту «Youth MediaLab». Метою проекту є покращення якості та інноваційності шкільних медіа в одному із навчальних закладі Києва.

Для участі в конкурсі загальноосвітні заклади столиці мають заповнити реєстраційну форму і надіслати заявку у будь-якому креативному форматі (відео/стаття/есе) на тему «Чому програма «Youth MediaLab» має відбутись у нашій школі?». За результатами конкурсу 25 вересня журі обере одного переможця, який матиме змогу провести «Youth MediaLab» у своєму навчальному закладі.

У рамках освітнього проекту «Youth MediaLab» відбудеться 5 лекцій з медіаграмотності та 5 семінарів зі створення шкільного медіа. Заняття відбуватимуться за участі експертів та тренерів зі створення інформаційних продуктів у школі (групи в соціальних мережах, радіо, подкасти, Youtube-канали тощо). Організатори проекту надаватимуть підтримку процесу створення шкільних медіа протягом 2018-2019 навчального року.

Розроблення та впровадження навчальних курсів з інформаційної політики і навчально-методичного забезпечення для навчальних закладів організовує та проводить Міністерство інформаційної політики України спільно з Київським молодіжним центром та Офісом Ради Європи в Україні.


Адреса цієї сторінки: http://kievcity.gov.ua/news/63720.html
При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.