Головна  →  Новини  →  11 вересня 2018, 15:53

Віталій Кличко: «Київрада ухвалила рішення, що дасть можливість повернути гарячу воду у домівки киян» (+відео)

Віталій Кличко: «Київрада ухвалила рішення, що дасть можливість повернути гарячу воду у домівки киян» (+відео)

Гаряче водопостачання у домівки киян буде відновлене. На цьому наголосив мер Києва Віталій Кличко за результатами позачергової сесії Київради.

«Сьогодні на позачерговій сесії ми ухвалили надзвичайно важливе рішення, яке є вирішальним кроком для врегулювання питання заборгованості за спожитий газ. І, відповідно, для укладення угоди з НАК «Нафтогаз України» та відновлення постачання газу Києву. А значить і енерго- і теплопостачання», – сказав мер.

Він також додав, що цей крок дасть змогу повернути в квартири киян гарячу воду, а комунальним службам – виконувати необхідні роботи, щоб не допустити зриву опалювального сезону в столиці.

Віталій Кличко зазначив, що в порівнянні з травнем, сьогодні йдеться тільки про відповідальність за борг, що має джерела для компенсації. А також про списання всіх штрафів.

«Це результат інтенсивної роботи в судах та переговорів на всіх рівнях, включаючи Уряд України, Президента. Ми відстоюємо інтереси громади. І бюджетний комітет парламенту розглянув це питання. І уряд ухвалив рішення, щоб нарешті врегулювати ситуацію і повернути газопостачання столиці. Залишалося рішення Київради, і ми його сьогодні ухвалили!» – заявив після голосування Віталій Кличко.

Відповідне рішення підтримали 76 депутатів Київради.

Перейти до спискуВерсiя для друку