КМДА Київська міська державна адміністрація
Офіційний інтернет-портал


11 вересня 2018

У парку відпочинку «Сирецький Яр» побудують мережу LЕD-освітлення

Для комфортного світлового середовища у Шевченківському районі в парку відпочинку «Сирецький Яр» на вулиці Ризькій побудують мережу LЕD-освітлення. Роботи мають здійснити протягом 2018-2020 років. Про це йдеться в розпорядженні КМДА.

Як зауважив заступник голови КМДА Дмитро Давтян, вказаний проект благоустрою реалізовуватиметься як переможець Громадського бюджету Києва 2018 року – № 695 «LЕD-освітлення парку «Сирецький яр». На його реалізацію передбачено 400 тис. грн.

Замовником робіт визначено комунальне підприємство електромереж зовнішнього освітлення м. Києва «Київміськсвітло». Підприємство має подбати про розробку, експертизу та затвердження проектної документації у 2018-2019 роках.

«Якісне освітлення на вулицях і в парках – це зручно та безпечно, і наше завдання зробити так у всьому місті», – підкреслив Дмитро Давтян.

Він нагадав, що понад 500 світлодіодних світильників установлено нещодавно під час капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення у Солом’янському і Печерському ландшафтному парках та Наводницькому парку.


Адреса цієї сторінки: http://kievcity.gov.ua/news/63734.html
При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.