Головна  →  Новини  →  24 вересня 2018, 14:43

Вихідними дорожники продовжували ремонт столичних шляхів

Вихідними дорожники продовжували виконувати широкий спектр робіт на об’єктах капітального та поточного ремонтів: фрезерування та асфальтування, влаштування основи дорожнього одягу, встановлення бортового каменю, оновлення дощової каналізації, штучних споруд, тротуарів тощо. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Зокрема, на місцевому проїзді просп. Миколи Бажана та просп. Академіка Палладіна дорожники влаштовували нове асфальтобетонне покриття. На просп. Правди – на ділянці від вул. Маршала Гречка до вул. Газопровідної –продовжували фрезерування, облаштування нової дощової каналізації та нижнього шару дорожнього одягу.

На шляхопроводі на перетині просп. Комарова та б-ру Вацлава Гавела тривали ремонт сходів та облаштування покриття із ФЕМів під шляхопроводом. На мосту Метро через Русанівську протоку розбирали мостове полотно та армували плити проїжджої частини. А на вул. Алматинській продовжувався ремонт тротуарів і встановлення бортового каменю.

Також на вихідних у рамках поточного (середнього) ремонту влаштували нове дорожнє покриття на вул. Кошового – на ділянці від вул. Голосіївської до вул. Цимбалів Яр.

Перейти до спискуВерсiя для друку