Головна  →  Новини  →  25 вересня 2018, 16:49

Столичні заклади охорони здоров’я готові до опалювального сезону – Валентина Гінзбург

Столичні заклади охорони здоров’я, що підпорядковані Департаменту охорони здоров’я, підготовлені до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 року, наразі 98% закладів отримали акти готовності до опалювального періоду. Про це заявила сьогодні на розширеному засіданні Колегії Київської міської державної адміністрації директор Департаменту Валентина Гінзбург.

«Для своєчасної підготовки медичних закладів комунальної власності столиці проведено низку робіт. Зокрема, здійснено промивання або прочистку систем опалення та водопостачання, водовідведення, перевірено відведення зливних (дощових) стоків, проінспектовано запірну арматуру (крани, засувки та інше), здійснено ремонт фасадів і герметизацію стиків, відремонтовано покрівлі та перевірено роботу систем охоронно-пожежної сигналізації та пожежогасіння, пожежних кранів, гідрантів, схеми електропостачання приведено до режиму роботи, передбаченого проектними рішеннями. Крім того, виконано комплексну підготовку до роботи у зимових умовах автомобілів, у першу чергу, швидкої медичної допомоги», – розповіла Валентина Гінзбург.

За її словами цього року на виконання робіт із підготовки до осінньо-зимового періоду закладів охорони здоров’я передбачено 35 127,10 тис. грн.

«За рахунок цих коштів у медзакладах замінено та встановлено вікна, здійснено ремонт та утеплення фасадів, замінено та відремонтовано покрівлі, відремонтовано внутрішні та зовнішні інженерні мережі з обслуговування теплових пунктів. Усі ці заходи дозволять зекономити кошти на опаленні лікарень та частково компенсувати витрачені кошти», – підсумувала Валентина Гінзбург.

Перейти до спискуВерсiя для друку