Головна  →  Новини  →  1 жовтня 2018, 14:46

Представників ЗМІ запрошують спробувати сили у Всеукраїнському конкурсі журналістів та блогерів імені Бориса Брагинського

Представників преси, телебачення і радіо, інтернет-видань, інформаційних агентств, блогерів і позаштатних авторів (фрілансерів) запрошують взяти участь у Всеукраїнському конкурсі журналістів та блогерів імені Бориса Брагинського.

Головне завдання конкурсу, започаткованого Дніпровською міською радою, – поширення позитивного досвіду ініціативної, активної, творчої, соціально корисної діяльності міських громад, популяризація прикладів ефективної співпраці громадськості з органами державної виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, підвищення рівня обізнаності мешканців про діяльність органів місцевого самоврядування.

Конкурс триває із 24 вересня до 1 листопада 2018 року.

Для участі необхідно подати заявку за формою, скан-копію матеріалу (для газет та журналів) або посилання на матеріал, розміщений на сайті, чи посилання на YouTube (для телебачення) за електронною адресою: [email protected].

Конкурс проводиться у таких номінаціях: «Журналістське розслідування», «Інформаційно-аналітична робота з урбаністики та містобудування», «Журналістська знахідка щодо розвитку міст», «Краща робота студента факультету журналістики Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара» (статті для газет, журналів, сайтів, відеоматеріали).

Матеріали, подані на конкурс, мають відповідати таким критеріям: актуальність, об’єктивність підходу, переконливість аргументації, незалежність авторської позиції, аналіз інформації, глибина опрацювання і висвітлення теми, оригінальність подачі матеріалу. Кожен критерій оцінюється у 5 балів.

Переможці конкурсу в кожній номінації нагороджуються дипломами із виплатою винагороди за номінаціями. Для журналістів та блoгeрів: «Журналістське розслідування» (10 000 грн), «Інформаційно-аналітична робота з урбаністики та містобудування» (10 000 грн), «Журналістська знахідка щодо розвитку міст» (10 000 грн), гран-прі – 25 000 грн.

Підсумки конкурсу оприлюднять у ЗМІ, а також на офіційному веб-сайті Дніпровської міської ради.

Файл документа: Заявка на участь.pdf

Перейти до спискуВерсiя для друку