Головна  →  Новини  →  4 жовтня 2018, 14:58

Віталій Кличко: «Я сподіваюся, всі сторони розуміють серйозність ситуації з відсутністю гарячого водопостачання в столиці і нарешті почнуть діяти по-державницьки» (+відео)

Віталій Кличко: «Я сподіваюся, всі сторони розуміють серйозність ситуації з відсутністю гарячого водопостачання в столиці і нарешті почнуть діяти по-державницьки» (+відео)

Я сподіваюся, всі сторони розуміють серйозність ситуації з відсутністю гарячого водопостачання та наближенням опалювального сезону в столиці і нарешті почнуть діяти по-державницьки. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час відкриття засідання Київської міської ради.

«Найбільше сьогодні хвилює і міську владу, і киян – майбутній початок опалювального сезону. Тепло і гаряча вода у домівках мешканців столиці», – сказав Віталій Кличко.

Він нагадав, що місто знаходиться фактично у блокаді протягом 4 останніх місяців – відколи Києву не постачають газ. Відтак, близько 3 тисяч будинків на сьогодні не мають гарячої води. 

«Нам невдовзі розпочинати опалювальний сезон. Усі говорять про допомогу Києву у вирішенні цього питання. Зараз я хотів би, щоб профільний заступник Петро Пантелеєв доповів депутатам і киянам про те, які кроки здійснює міська влада для того, аби угода з «Нафтогазом» була підписана. І від кого це іще залежить, – наголосив мер. – Я сподіваюся, всі сторони розуміють серйозність ситуації і нарешті почнуть діяти по-державницьки», – підсумував він.

Петро Пантелеєв повідомив, що напрацьовано текст мирової угоди з НАК «Нафтогаз», який зараз узгоджують усі зацікавлені сторони.

«10 жовтня, після засідання суду, ми зможемо підписати цю мирову угоду, і тоді – відновити постачання гарячої води та почати опалювальний сезон. Навіть у таких складних умовах ми змогли уникнути надзвичайних ситуацій», – сказав Петро Пантелеєв.

Перейти до спискуВерсiя для друку