Головна  →  Новини  →  12 жовтня 2018, 16:18

15 жовтня зміниться робота тролейбусів маршрутів №№ 16, 19, 22, 27, 30

15 жовтня із 08:00 до 18:00 вносяться зміни у роботу тролейбусів маршрутів №№ 16, 19, 22, 27, 30 на час проведення капітального ремонту вул. Олени Теліги на ділянці від вул. Ольжича до вул. Ризької. Про це повідомили у КП «Київпастранс».

На цей час рух тролейбусів організовано наступним чином:

  • тролейбуси маршруту № 16 курсуватимуть: від Майдану Незалежності до вул. Дорогожицької за власним маршрутом, далі – вул. Дорогожицька – вул. Ризька – вул. Вавілових – вул. Академіка Щусєва, далі за власним маршрутом. У зворотному напрямку: від вул. Академіка Туполєва до вул. Максима Берлінського за власним маршрутом, далі вул. Максима Берлінського – вул. Ризька – вул. Дорогожицька – вул. Мельникова, далі за власною трасою руху;

  • тролейбуси маршруту № 19: «Площа Космонавтів – вул. Ризька (зупинка «Поліклініка»);

  • тролейбуси маршруту № 22: «Аеропорт «Київ» (Жуляни) – Дегтярівський шляхопровід»;
  • тролейбуси маршруту № 27 від зал. ст. «Київ-Волинський» до Дегтярівського шляхопроводу;

  • тролейбуси маршруту № 30 курсуватимуть на двох ділянках від вул. Милославської до зал. ст. «Зеніт» та від вул. Кадетський гай до Дегтярівського шляхопроводу.

Також на цей період організовується тимчасовий автобусний маршрут № 27к «Ст. м. «Почайна» – Дегтярівський шляхопровід» трасою: просп. Оболонський – просп. Степана Бандери – вул. Олени Теліги – Дегтярівський шляхопровід.

Перейти до спискуВерсiя для друку