КМДА Київська міська державна адміністрація
Офіційний інтернет-портал


12 жовтня 2018

КМДА запрошує киян долучитися до обговорення проекту Плану заходів на 2019–2020 роки з реалізації Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року

Київська міська державна адміністрація запрошує киян долучитися до обговорення проекту Плану заходів на 2019–2020 роки з реалізації Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року. Обговорення проходитиме у формі електронних консультацій та розпочнеться 16 жовтня.

Запропонований для обговорення документ є важливим інструментом реалізації Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року, який забезпечує послідовне та планомірне втілення основної стратегічної мети розвитку міста Києва – покращення якості життя мешканців, що визначається економічним добробутом і комфортом життя у місті з багатою історичною традицією.

Проекти розвитку, включені до Плану заходів:

  • забезпечують реалізацію стратегічних цілей, визначених Стратегією, відповідно до пріоритетів розвитку столиці;
  • охоплюють сектори міського розвитку Стратегії;
  • враховують сучасний стан та потреби міста, відповідають вимогам новоприйнятих нормативно-правових актів, узгоджуються із Державною стратегією регіонального розвитку на період до 2020 року;
  • надають можливість вимірювання досягнутих результатів;
  • акумулюють пропозиції надані під час збору проектів розвитку до проекту Плану заходів на 2019–2020 роки з реалізації Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року, що надходили до структурних підрозділів КМДА протягом грудня 2017–січня 2018 року.

Електронні консультації із громадськістю триватимуть із 16 до 30 жовтня 2018 року.

Пропозиції та зауваження учасників подаються у письмовій формі на електронну адресу.

Інститути громадянського суспільства, наукові та експертні організації, інші юридичні особи під час подання пропозицій і зауважень у письмовій формі зазначають своє найменування та місцезнаходження. Анонімні зауваження та пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Адреса подання пропозицій і зауважень: Департамент економіки та інвестицій, 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 36; e-mail: [email protected].

Звіт за результатами обговорення буде оприлюднено на єдиному веб-порталі територіальної громади міста Києва після прийняття рішення за результатами обговорення.


Адреса цієї сторінки: http://kievcity.gov.ua/news/64107.html
При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.