КМДА Київська міська державна адміністрація
Офіційний інтернет-портал


12 жовтня 2018

Віталій Кличко прокоментував результати 56-го конгресу WBC у Києві: «Нам потрібно презентувати наше місто світу»

 

Київ готовий приймати будь-яку подію світового рівня. Про це заявив мер столиці Віталій Кличко в ефірі телеканалу «Київ».

«Минулого року Київ був європейською музичною столицею. Ми провели яскраве «Євробачення-2017». Навесні цього року – фінал Ліги чемпіонів. І на кілька днів Київ став світовою столицею футболу. А цієї осені під час проведення 56-го конгресу WBC наше місто стало світовою столицею боксу. Легендарні зірки – такі, як Леннокс Льюіс, Евандер Холіфілд, Оскар Де Ла Хойя, Ерік Моралес і багато інших приїхали до нашого міста. Вони зібралися на важливий конгрес, а також – для того, аби познайомитися з нашим містом. Я роблю все можливе, щоб презентувати світу Київ», – підкреслив Віталій Кличко.

За його словами, одним із найбільших досягнень цього конгресу для України стало те, що відтепер офіційне лого і новий пояс WBC будуть із українським прапором на передньому плані.

Віталій Кличко відзначив і соціальну складову проведення конгресу. Під час благодійного аукціону у Києві зібрали кошти на облаштування боксерського залу для дітей у Маріуполі – майже 200 тисяч доларів.

Також, за словами мера столиці, багато гостей вже заявили про бажання приїхати в Київ знову.

«Побільше таких подій має відбуватися у нашому місті. Це залучає гостей, про Київ більше говорять у всьому світі. І це великий імпульс для розвитку нашого міста», – заявив Віталій Кличко.

Він додав, що нині тривають переговори про проведення великого авіаційного шоу над Дніпром. А навесні наступного року Василь Вірастюк запросив до Києва відомих богатирів з усього світу, які змагатимуться за титул найсильнішого.


Адреса цієї сторінки: http://kievcity.gov.ua/news/64109.html
При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.