Головна  →  Новини  →  19 жовтня 2018, 15:32

Віталій Кличко зустрівся зі студентами – майбутніми архітекторами і будівельниками: «Місту потрібні ваші ідеї!» (+відео)

Мер Києва Віталій Кличко запропонував створити на базі Київського національного університету будівництва і архітектури творчу студентську групу для генерації архітектурних ідей, які будуть цікавими для містобудування, і які столиця реалізовуватиме. Про це Віталій Кличко заявив під час спілкування зі студентами КНУБА. Також перед цим мер оглянув виставку кращих робіт майбутніх архітекторів, яка представлена в університеті.

«Я не просто приїхав подивитися, я приїхав до вас із пропозицією. Столиця стрімко розвивається. І нам потрібні нові, цікаві ідеї, щоб робити наше місто ще красивішим, а життя в ньому – комфортнішим. Тут багато молодої талановитої молоді, яка прагне долучитися до змін у столиці. І ми пропонуємо вам таку співпрацю», – звернувся Віталій Кличко до студентів.

Мер запропонував створити творчу студентську групу для генерації архітектурних ідей та рішень, яка співпрацюватиме з фахівцями КМДА.

«Я переконаний що ідей буде багато, деякі цікаві я побачив сьогодні на вашій виставці. І нам треба багато всього ще зробити, аби підкреслити красу, багату історію, унікальну атмосферу Києва», – зазначив Віталій Кличко.

За словами мера, перед містом стоїть багато завдань. Це і створення нових об’єктів соціальної інфраструктури: шкіл, дитячих садочків, лікарень та спортивних об’єктів. І облаштування зон відпочинку і громадських просторів, парків та скверів. І реконструкція існуючих та побудова нових транспортних розв’язок. І розв’язання проблем зі зведенням нового комфортного житла для киян.

Перейти до спискуВерсiя для друку