КМДА Київська міська державна адміністрація
Офіційний інтернет-портал


22 жовтня 2018

«Київавтодор» 24 жовтня представить на виставці понад 200 одиниць дорожньої та спеціальної техніки

У середу, 24 жовтня, на майданчику біля Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ) комунальна корпорація «Київавтодор» проведе виставку дорожньої та спеціальної техніки, яку «автодорівці» щоденно використовують у своїй роботі для ремонту та утримання вулично-дорожньої мережі столиці.

Як повідомили у комунальній корпорації, на виставці будуть представлені понад 230 одиниць як нової, так і капітально відремонтованої техніки для зимового утримання, ремонту асфальтного покриття, виконання будівельних робіт, нанесення дорожньої розмітки, а також інша спеціальна техніка. Будуть представлені зразки всесвітньо відомих виробників, а саме: «SCHMIDT», «BUCHER», «CRAFCO», «Hofmann», «LineLazer», «Wirtgen», «VOGELE», «МАN», «Mercedes», «JCB» та інших.

Також на виставці буде представлена техніка новоствореного підрозділу комунальної корпорації – гідрослужби. Це, зокрема: гідромонітори, станція насосна перекачувальна та інше обладнання.

З урахуванням початку зимового періоду, окрема увага буде приділена снігоприбиральній техніці. Зокрема, буде представлена багатофункціональна снігоприбиральна техніка із боковими відвалами до 3-х метрів для прибирання магістральних вулиць міста; техніка, оснащена сніговим відвалом зі змінним кутом роботи; малогабаритні підмітально-прибиральні машини зі змінним обладнанням та сніговим відвалом для утримання тротуарів та вузьких вулиць столиці тощо.

Виставка працюватиме із 12:00 до 15:00.

«Київавтодор» запрошує всіх охочих киян та гостей столиці відвідати захід.

Місце проведення: просп. Академіка Глушкова, 1, майданчик біля Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ).


Адреса цієї сторінки: http://kievcity.gov.ua/news/64177.html
При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.