Інформація щодо курсування електропоїздів «Міська електричка» 22 жовтня

Сьогодні, 22 жовтня, із 08:15 до 09:05 був заблокований рух електропоїздів міської електрички сторонніми особами на станції «Троєщина-2» із причини недотримання графіка руху. Про це повідомили у КП «Київпастранс».

Графік руху курсування електропоїздів міської електрички складається КП «Київпастранс», а регулюється – ПАТ «Укрзалізниця». Безпосередньо коригування графіка руху відбувається саме диспетчером «Укрзалізниці». Тобто, пріоритет у русі за графіками надається швидкісним поїздам, поїздам далекого сполучення та товарним поїздам.

Від започаткування проекту «Міська електричка», підприємство використовує електропоїзди серії ЕР9м 70-х років минулого століття, передані ПАТ «Укрзалізниця», які потребують постійного планового та позапланового ремонту. Роботи із технічного обслуговування і ремонту може виконувати лише моторвагонне депо Фастів-1 ПАТ «Укрзалізниця», яке використовує та обслуговує аналогічні типи рухомого складу. Наразі у порядку черги на різних видах ремонтів у депо Фастів-1 перебувають електропоїзди міської електрички та із закінченням робіт будуть видані на лінію.

КП «Київпастранс» приносить вибачення за наявні негаразди з поїздами міської електрички.

Перейти до спискуВерсiя для друку