Головна  →  Новини  →  2 листопада 2018, 18:43

Цьогоріч у столиці хочуть відремонтувати не менше 300 км доріг

Із початку року «Київавтодор» вже реконструював низку важливих дорожніх об’єктів. Перед комунальною корпорацією стоїть завдання – як мінімум не зменшувати темпи минулого року, коли було відремонтовано 300 кілометрів. Про це в ефірі ТРК «Київ» повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

«Ми завершили роботи з реконструкції вул. Вифлеємської та транспортної розв’язки на перетині просп. Перемоги та вул. Щербаківського, капітально відремонтували 9 об’єктів вуличної мережі – б-ру Вернадського, просп. Тичини, вул. Олени Теліги, Набережного шосе, вул. Ярославів Вал, вул. Леонтовича, вул. Назарівської тощо. Також завершуються роботи з капітального ремонту під’їздів до просп. Бажана (транспортні розв’язки біля станції метро «Харківська», «Позняки», «Осокорки»). На 11 об’єктах уже здійснили поточний ремонт, і ще 5 великих об’єктів мають перехідний термін здачі – 2018-2019 роки. Це означає, що роботи ведуться практично у кожному районі міста, і роботи активні», – розповів Дмитро Давтян.

За його словами, більшість із запланованих до виконання робіт уже завершені.

«Ми отримуємо як багато скарг, адже дороги у Києві справді дуже зношені та потребують ремонту, так і багато подяк. Адже там, де дороги відремонтовані, різниця очевидна, і приємно, що водії з розумінням ставляться до тимчасових незручностей, спричинених перекриттями або обмеженнями. Але результат того вартий», – переконаний Дмитро Давтян.

Перейти до спискуВерсiя для друку