Головна  →  Новини  →  13 листопада 2018, 10:50

20–23 листопада у Києві відбудеться XVII Міжнародний промисловий форум

20–23 листопада у столиці триватиме XVII Міжнародний промисловий форум, присвячений питанням розвитку науково-промислового потенціалу машинобудування. Про це повідомили у Міжнародному виставковому центрі.

У рамках Міжнародного промислового форуму відбудуться спеціалізовані виставки у галузі металообробки, машинобудування та суміжних областей. Також відвідувачів чекатиме насичена програма науково‑практичних конференцій, семінарів, презентації учасників форуму.

Свою участь у XVII Міжнародному промисловому форумі підтвердили близько 350 підприємств, які продемонструють новітню продукцію із 32-х країн світу для переоснащення виробничих потужностей, перш за все, машинобудівної галузі. Усе обладнання працюватиме у режимі реального часу.

У рамках форуму будуть представлені колективні експозиції з Китайської Народної Республіки, Туреччини, Чеської Республіки.

Організатор заходу – ТОВ «Міжнародний виставковий центр».

Міжнародний промисловий форум – найбільша промислова виставка в Україні. У 2005 році вона була зареєстрована у Міжнародній Асоціації Виставкової Індустрії (UFI), що є найвищим рівнем світового визнання для виставки.

Минулого року Міжнародний промисловий форум зайняв територію 17 000 квадратних метрів, на яких 337 підприємств представили продукцію та технології з 29 країн світу. Форум відвідало 11 236 осіб, переважна більшість із них – керівники вищої і середньої ланки.

Більш детальну інформацію про захід та умови акредитації ЗМІ можна отримати на сайті організатора, за тел.: (044) 201-11-74, (044) 201-11-65, (044) 201-11-58 або e-mail: [email protected], [email protected], [email protected].

Вхід на виставку для відвідувачів безкоштовний.

Місце проведення: м. Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна».

Перейти до спискуВерсiя для друку