Головна  →  Новини  →  13 листопада 2018, 13:18

У зв’язку із погіршенням погодних умов киян просять надавати перевагу громадському транспорту та не паркувати авто обабіч дороги

Через очікуване погіршення погодних умов міська влада просить киян надавати перевагу громадському транспорту. На цьому наголошує заступник голови КМДА Дмитро Давтян. Тих автовласників, які все ж користуватимуться власним транспортом, просять подбати про зимові шини та збереження швидкісного режиму.

«Завтра та післязавтра у столиці очікується погіршення погодних умов. Так, 14 листопада очікуємо зниження температури до -4 уночі, а снігопад, який за прогнозами має розпочатися зранку, триватиме упродовж дня та може створити покрив у 4 см і стати причиною ожеледиці. Перші дні справжньої зими будуть нелегкими для нас, тож прошу – будьте обачні. За можливості, користуйтеся громадським транспортом», – підкреслив заступник голови КМДА.

Дмитро Давтян також закликає власників автомобілів заздалегідь подбати про належний технічний стан свого транспорту, і особливо – про заміну шин на зимові. «Головне, щоб ваша поїздка була безпечна для вас та інших учасників дорожнього руху. Давайте будемо відповідальними», – зазначив він.

Заступник голови КМДА також просить автовласників не залишати свій транспорт обабіч доріг, адже це заважатиме спецтехніці оперативно розчищати дороги.

Перейти до спискуВерсiя для друку