КМДА Київська міська державна адміністрація
Офіційний інтернет-портал


14 листопада 2018

На вулиці Саксаганського ліквідовують додаткове пошкодження, послуги споживачам тимчасово надають через іншу тепломережу

На перетині вулиць Шота Руставелі та Саксаганського ліквідували пошкодження теплової мережі, що стало причиною провалу асфальтного покриття. Працівники виявили додаткові пошкодження, що можуть спричинити аварію, та працюють над заміною мереж. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв під час брифінгу.

Нагадаємо, «Київтеплоенерго» на період ліквідації аварії здійснило перепідключення будинків на іншу теплову мережу, щоб не залишати людей без послуг. За ніч було евакуйоване авто, що потрапило у зону пошкодження. Зараз здійснюють заміну зношених ділянок, після чого планують приступити до відновлення благоустрою проїжджої частини.

Він зауважив, що за останні півроку у Києві замінили понад 30 км найбільш аварійних ділянок теплових мереж.

«Це дозволило нам значно скоротити ту кількість аварій, яка могла б виникнути на цих ділянках. Однак, враховуючи серйозну зношеність трубопроводів – майже 80%, місту необхідна більш системна їх заміна. Уже із наступного року продовжимо цю роботу більш масштабно», – сказав заступник голови КМДА.


Адреса цієї сторінки: http://kievcity.gov.ua/news/64430.html
При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.