Головна  →  Новини  →  15 листопада 2018, 18:29

За  отриманим у листопаді рахунком-повідомленням кияни можуть сплатити за усі житлово-комунальні послуги разом або за кожну окремо

За  отриманим у листопаді рахунком-повідомленням кияни можуть сплатити за усі житлово-комунальні послуги разом або за кожну окремо. Рахунок-повідомлення містить нарахування за утримання будинків та прибудинкової території, вивезення побутових відходів, централізоване опалення та гаряче водопостачання, холодне водопостачання та водовідведення. Про це повідомили у комунальному концерні «Центр комунального сервісу».

Також окремим рядком у єдиному рахунку-повідомленні за спожиті у жовтні послуги відображено заборгованість із централізованого опалення і гарячого водопостачання у тих споживачів, що отримували послуги із ЦО та ГВП до 1 травня 2018 року та не розрахувалися в повному обсязі.

Цю заборгованість обов’язково потрібно сплатити за вказаними реквізитами.

Сплатити за спожиті житлово-комунальні послуги можна будь-яким зручним способом:

  • в особистому кабінеті «Центру комунального сервісу»:  https://cks.com.ua/cabinet/ (у разі сплати «карткою киянина» – без комісії; відеоінструкція із реєстрації в особистому кабінеті ЦКС);
  • в особистому кабінеті КП «ГІОЦ»: https://www.gioc.kiev.ua/cabinet/;
  • за QR-кодом на квитанції (відсканувавши QR-код за допомогою додатку на смартфоні);
  • у сервісних центрах ЦКС (адреси та графіки за посиланням: https://cks.com.ua/service-centers/);
  • у будь-яких банківських та фінансових установах.

Зазначимо, що у поточному місяці термін оплати послуги утримання будинків та прибудинкових територій зі знижкою 10%, яка діяла до 20 числа, подовжено до 25 числа.

Перейти до спискуВерсiя для друку