Головна  →  Новини  →  19 листопада 2018, 16:30

Олександр Свистунов: «Проект готелю на Андріївському узвозі має бути винесений на містобудівну раду»

Позиція міста чітка і послідовна – будь-який забудовник, який заходить у Київ, має з повагою ставитись до його історичного центру. Проект готелю на Андріївському узвозі викликав негативну реакцію як у громадськості, так і у керівництва міста, тому було прийняте рішення закликати забудовника виготовити масштабний макет готелю та представити його разом із проектом на містобудівній раді при Головному архітекторі міста Києва. Про це повідомили у Департаменті містобудування та архітектури.

«На сьогодні ми навіть гадки не маємо, що будується у самій перлині Києва, на Андріївському узвозі. Нам потрібно бачити не тільки висотність будівлі, а і розуміти її стилістичні та об’ємно-планувальні рішення. На ці та інші запитання відповіді можуть дати саме професіонали, які входять до містобудівної ради. Наші містобудівні ради проходять відкрито і прозоро, а їх трансляції ведуться у прямому ефірі на Youtube-каналі Департаменту», – заявив Головний архітектор Києва – директор Департаменту містобудування та архітектури Олександр Свистунов.

У Департаменті наголосили, що готові будуть зібрати містобудівну раду у найкоротшій строк після того, як забудовник заявить про готовність надати необхідні матеріали на розгляд фахівців.

Перейти до спискуВерсiя для друку