КМДА Київська міська державна адміністрація
Офіційний інтернет-портал


27 листопада 2018

Віталій Кличко про воєнний стан: «Наше головне завдання – забезпечити життєдіяльність Києва, а також – надати ту допомогу, яка буде потрібна» (+відео)

Запровадження воєнного стану на окремих територіях держави не вплине на забезпечення життєдіяльності столиці. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, відповідаючи на запитання журналістів. 

«Ми розуміємо всю серйозність ситуації в державі. У столиці, як і в інших регіонах, створена рада оборони міста. Наше головне завдання – забезпечити життєдіяльність Києва, а також – надати ту допомогу, яка буде потрібна від нас. Місто продовжує звичне життя. Але ми розуміємо, що може бути багато провокацій, можуть відбутися різні події. Ми прораховуємо різні сценарії. Поліція у столиці сьогодні працює у посиленому режимі», – зазначив Віталій Кличко.

Мер також зазначив, щоб пройти такі складні часи, українці повинні згуртуватися, зосередитися на головних завданнях і працювати. «І наш успіх, передусім економічний, – це найкраща відповідь тим, хто бажає дестабілізації в країні», – підкреслив Віталій Кличко.


Адреса цієї сторінки: http://kievcity.gov.ua/news/64583.html
При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.