КМДА Київська міська державна адміністрація
Офіційний інтернет-портал


1 грудня 2018

До прибирання снігу у столиці залучені 394 одиниці техніки «Київавтодору» та 171 одиниця техніки ЖЕДів

До прибирання снігу у столиці залучені 394 одиниці техніки «Київавтодору» та 171 одиниця техніки ЖЕДів

1 грудня для прибирання снігу у Києві задіяні 394 одиниці спецтехніки та 61 бригада з ручного прибирання комунальної корпорації «Київавтодор». Також до прибирання міста залучені 3774 працівники комунальних житлово-експлуатаційних дільниць та 171 одиниця техніки ЖЕДів. Роботи тривають одночасно в усіх районах міста.

Як повідомили у КК «Київавтодор», першочергово прибираються магістральні вулиці, мости й шляхопроводи, вулиці, якими курсують маршрути громадського транспорту. Наступні у черзі – вулиці районного та місцевого значення. Важливо, що кожна одиниця спецтехніки має свій маршрут прибирання, визначений у технологічній картці, яку має кожен водій.

Окрема увага під час снігопадів приділяється безпечному пересуванню пішоходів. Малогабаритна техніка та бригади з ручного прибирання проводять обробку посипальними матеріалами та прибирання від снігу пiдходiв до наземних та підземних пішохідних переходів, сходових маршів, тротуарів та зупинок громадського транспорту, які обслуговують столичні дорожники.

Комунальна корпорація «Київавтодор» наполегливо звертається до власників транспортних засобів з проханням не залишати свої автомобілі на узбіччях вулиць і доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.


Адреса цієї сторінки: http://kievcity.gov.ua/news/64623.html
При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.