Головна  →  Новини  →  14 грудня 2018, 17:23

У рамках свята «День Наума – розумника!» урочисто нагородили переможців міжнародних учнівських олімпіад і конкурсів

У рамках щорічного свята «День Наума – розумника!» заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський урочисто привітав переможців міжнародних учнівських олімпіад і конкурсів серед вихованців КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді» у 2018 році, яким вручив цінні подарунки – 14 гіробордів та грамоти Департаменту освіти і науки.

Окрім того, 12 педагогічних працівників та наукових керівників, які підготували учнів–переможців, отримали подяки та електронні книги.

«Ми горді і раді, що наші діти є переможцями олімпіад. Це свідчить про вашу талановитість, неповторність і успішне майбутнє, а значить – і успішне майбутнє нашого міста, країни. Ви вже є взірцем для молодшого покоління. Тож бажаю вам нових перемог, нових звершень, нових викликів і знань! А ми, міська влада, зробимо все можливе, щоб у вас були максимально комфортні умови для навчання та участі в конкурсах», – звернувся до присутніх Валентин Мондриївський.

Як розповіла директор Департаменту освіти і науки Олена Фіданян, Київська міська державна адміністрація третій рік поспіль проводить свято «День Наума – розумника!».

«Переконана, що зерна науки дадуть добрі сходи і зростуть у ваших душах урожаєм мудрості та натхнення. Досягайте високих результатів у навчанні та будьте активними у громадському житті», – привітала учнів Олена Фіданян.

Перейти до спискуВерсiя для друку