Головна  →  Новини  →  14 грудня 2018, 20:38

Віталій Кличко: «Новорічно-різдвяні святкування у столиці розпочнуться 15 грудня на Контрактовій площі»

Новорічно-різдвяні святкування у столиці розпочнуться 15 грудня на Контрактовій площі. Святкове відкриття ялинки там планується о 16:00. Головну ж ялинку країни засвітять традиційно 19 грудня на Софійській площі. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу «Київ».

«Контрактова площа чекатиме всіх на святкове відкриття 15 грудня о 16:00. Запрошуємо всіх киян! Відкриття ж святкувань на Софійській площі відбудеться традиційно 19 грудня, і о 19:00 засяє вогнями головна ялинка», – сказав Віталій Кличко.

Так, цьогорічні новорічно-різдвяні святкування у Києві відбуватимуться на двох локаціях – окрім традиційних на Софійській площі, також – на Контрактовій площі та вулиці Сагайдачного.

За словами міського голови, уперше на Софійський площі буде запущено потяг бажань «Полярний Експрес», де кожен охочий, проїхавши зупинку, зможе загадати бажання. Працюватимуть на двох головних новорічних локаціях і різдвяні ярмарки з фуд-кортами та сувенірами.

«Ми втратили за багато років радянського часу традицію святкування Різдва і хочемо це відродити. Спілкуємось з колегами, з киянами, дослухаємось їх порад, як зробити краще. Щоб можна було прийти з дітьми, відчути настрій і атмосферу Різдва і Нового року. Це свято, якого чекають не тільки діти. Адже ми всі родом із дитинства», – додав мер столиці.

Перейти до спискуВерсiя для друку