Головна  →  Новини  →  19 грудня 2018, 15:58

Віталій Кличко презентував новий громадський простір у приміщенні КМДА

Мер столиці Віталій Кличко презентував журналістам новий громадський простір, що облаштували у КМДА.

За словами мера, оновлене приміщення на першому поверсі тепер відповідає усім найсучаснішим вимогам до комфорту відвідувачів. Усі стіни між кабінетами прибрали, а простір розділили на різні зони скляними перегородками. Облаштували велику залу для прийому громадян, місце для лекцій, прес-конференцій та громадських зібрань. Також у приміщенні громадського простору тепер є дитяча кімната, а для зручності відвідувачів із немовлятами встановили пеленальні дошки та облаштували куточок для грудного годування. Подбали в оновленому приміщенні і про киян із обмеженими можливостями.

«Тут можна буде вирішити будь-яке питання, що стосується міської влади. Записатися, наприклад, на прийом до профільних заступників голови КМДА чи керівників департаментів, зареєструвати листа чи звернення. А також за допомогою електронної системи записатися до лікаря, у чергу у дитсадок, отримати інші послуги. І все – швидко, зручно й у приємній атмосфері. Ми це робимо для комфорту киян», – підкреслив Віталій Кличко.

Мер зазначив, що у фахівців, які працюватимуть у приміщенні громадського простору, також можна буде дізнатися будь-яку інформацію щодо надання пільг чи субсидій у столиці.

«Також на моніторах транслюватиметься важлива та корисна для киян інформація. Показуватимуть і засіданні Київради. Ми прибрали усі ці «радянські» стіни, аби люди бачили, що влада відкрита і що нам немає чого ховати. Все абсолютно прозоро», – сказав Віталій Кличко.

Відкрити громадський простір на першому поверсі КМДА для відвідувачів планують невдовзі – після закінчення тестування комплексного програмного забезпечення.

Перейти до спискуВерсiя для друку