Головна  →  Новини  →  20 грудня 2018, 11:51

Віталій Кличко закликав депутатів Київради ухвалити у другому читанні рішення щодо охорони об’єктів комунального власності (+відео)

Віталій Кличко закликав депутатів Київради ухвалити у другому читанні рішення щодо охорони об’єктів комунального власності (+відео)

Ухвалити у другому читанні рішення щодо охорони об’єктів комунального власності закликав депутатів Київради мер столиці Віталій Кличко на початку засідання Київської міської ради.

«Ідеться про безпеку в місті. Це й об’єкти транспортної та інженерно-транспортної інфраструктури, і школи та дитсадки, заклади медичної і соціальної сфери. І ви всі розумієте, наскільки це у нинішній ситуації важливо. Функцію з охорони передбачено покласти на Муніципальну охорону Києва. Сьогодні до неї залучені переважно українські захисники- ветерани АТО», – наголосив Віталій Кличко.

Він зазначив, що важливо невідкладно розглянути і міські цільові програми. Йдеться про затвердження програми «Управління об’єктами комунальної власності громади Києва на 2019–2021 роки». А також – питання приватизації комунального майна, що належить до об’єктів малої приватизації та затвердити положення про діяльність аукціонної комісії для продажу таких об’єктів малої приватизації.

Віталій Кличко також закликав депутатів внести до порядку денного питання про затвердження міської цільової програми щодо містобудівної політики.

«Це важливе для столиці питання. І я прошу, щоб ми сьогодні розглянули проект цієї програми», – наголосив мер столиці.

Перейти до спискуВерсiя для друку