КМДА Київська міська державна адміністрація
Офіційний інтернет-портал


24 грудня 2018

«Київавтодор» повторно обробляє вулично-дорожню мережу посипальними матеріалами. У столиці працюють 334 одиниці спецтехніки

«Київавтодор» повторно обробляє вулично-дорожню мережу посипальними матеріалами. У столиці працюють 334 одиниці спецтехніки

Сніг у столиці посилюється і, за прогнозами синоптиків, ітиме упродовж всієї ночі, а також завтра, 25 грудня. Крім того, уночі очікується зниження температури повітря до -4, що створює погодні умови, за яких без своєчасної обробки протиожеледними матеріалами на вологому покритті миттєво утворюється ожеледь. Як повідомили у КК «Київавтодор», така ситуація для комунального концерну означає роботу у цілодобовому посиленому режимі.

334 одиниці спецтехніки та бригади з ручного прибирання ні на мить не припиняють свою роботу: великогабаритна спецтехніка задіяна для роботи на дорогах та штучних спорудах міста, трактори, мінінавантажувачі та машини «Bucher» і 52 бригади з ручного прибирання обробляють та прибирають від снігу тротуари, зупинки громадського транспорту, наземні та підземні пішохідні переходи, які знаходяться на утриманні підприємств корпорації.

Станом на 18:00 для недопущення утворення снігових накатів підприємства «Київавтодору» проводять повторну обробку вулично-дорожньої мережі столиці посипальними матеріалами.

Враховуючи посилення снігопаду, комунальна корпорацiя «Київавтодор» наполегливо звертається до водіїв із проханням не залишати власнi автiвки обабiч вулиць та дорiг, адже це створює значнi  перешкоди для роботи спецтехнiки та затримує оперативне прибирання столицi вiд снiгу.


Адреса цієї сторінки: http://kievcity.gov.ua/news/64885.html
При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.