Головна  →  Новини  →  27 грудня 2018, 14:55

Затверджено тимчасовий розподіл обов’язків між міським головою, першим заступником та заступниками голови КМДА

Розпорядженням КМДА затверджено тимчасовий розподіл обов’язків між Київським міським головою, першим заступником та заступниками голови Київської міської державної адміністрації.

Нагадаємо, що 12 грудня були призначені на посади заступників голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Марина Хонда та Володимир Слончак, тож виникла потреба у новому розподілі обов’язків.

Київський міський голова Віталій Кличко і надалі координуватиме та контролюватиме діяльність Департаменту внутрішнього фінансового контролю та аудиту, Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг, управління з питань запобігання та протидії корупції, сектору режимно-секретної роботи апарату КМДА.

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник відповідатиме за діяльність Департаменту економіки та інвестицій, Департаменту фінансів, Департаменту охорони здоров’я, апарату виконавчого органу Київради (КМДА), а також координуватиме роботу Печерської та Шевченківської РДА.

Призначена 12 грудня заступник голови КМДА Марина Хонда контролюватиме діяльність Департаменту суспільних комунікацій, Департаменту соціальної політики, Службу у справах дітей та сім’ї, Управління туризму та промоцій, а також Дніпровську райдержадміністрацію.

До сфери повноважень заступника голови КМДА Володимира Слончака, який також був призначений 12 грудня, увійшли Департамент комунальної власності, Державний архів м. Києва та координація діяльності Голосіївської РДА.

Заступник голови КМДА Петро Пантелеєв опікуватиметься діяльністю Департаменту житлово-комунальної інфраструктури, Департаменту міського благоустрою, Управління екології та природних ресурсів, Управління з питань цивільного захисту, Управління (інспекції) самоврядного контролю та Святошинської РДА.

Департамент земельних ресурсів, Департамент містобудування та архітектури перебуватимуть у підпорядкуванні заступника голови КМДА Олександра Спасибка. Також він координуватиме роботу Оболонської РДА.

Заступник голови КМДА Дмитро Давтян контролюватиме діяльність Департаменту транспортної інфраструктури, Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій, Департаменту промисловості та розвитку підприємництва, а також Дарницької РДА.

Роботою Департаменту освіти і науки, Департаменту молоді та спорту, Департаменту культури, Департаменту охорони культурної спадщини, Управління з питань реклами, а також Деснянської і Подільської РДА опікуватиметься заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Заступник голови КМДА Вячеслав Непоп відповідатиме за діяльність Департаменту будівництва та житлового забезпечення, Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю міста Києва, Департаменту з питань реєстрації та координуватиме Солом’янську РДА.

Перейти до спискуВерсiя для друку