Головна  →  Новини  →  4 січня 2019, 11:30

7 січня на Софійській та Контрактовій площах святкуватимуть Різдво Христове

7 січня на Софійській та Контрактовій площах святкуватимуть Різдво Христове

7 січня у столиці святкуватимуть Різдво Христове на Софійській та Контрактовій площах, де для киян та гостей міста відбудеться яскравий концерт та співатимуть колядки.

Так, о 13:00 спільнота «Київська Коляда» заспіває старовинні народні колядки різних регіонів України на Софійській площі, а на сцені відбудеться різдвяний вертеп. Далі хода звіздарів вирушить Андріївським узвозом на Контрактову площу, де святкування продовжиться. Організатором заходу виступив етнокультурний проект «Folk Ukraine».

Також триває новорічно-різдвяний фестиваль у парку імені Тараса Шевченка. Для відвідувачів тут працює святковий ярмарок та встановлено безкоштовну льодову ковзанку. Протягом 12-13 січня із 12:00 до 19:00 у програмі благодійного заходу заплановано 2 святкових концерти, вертеп, контактний зоопарк, тюбінгова гірка довжиною 12 метрів, різдвяні локації з проведенням зимових ігор для дітей та дорослих, 10 фотозон, будиночок Святого Миколая, пригощання чаєм, печивом і банушем, благодійний ярмарок. Працюватиме новорічна локація до 15 січня.

Новорічно-різдвяні святкування відбуваються в усіх районах столиці. Наприклад, уперше на Лівому березі Дніпра триває масштабний різдвяно-новорічний мистецький проект Зимова «Країна мрій» на Лівому березі.

Також у зв’язку зі святкуванням буде змінено рух деяких маршрутів громадського транспорту.

Перейти до спискуВерсiя для друку