Головна  →  Новини  →  6 січня 2019, 09:33

Із вечора 5 січня 392 одиниці спецтехнiки КК «Київавтодор» та бригади з ручного прибирання долають наслідки негоди у столиці

Із вечора 5 січня підприємства «Київавтодору» працюють у посиленому режимі: 392 одиниці спецтехнiки та бригади з ручного прибирання долають наслідки негоди, не припиняючи інтенсивні роботи з прибирання вiд снігу в усіх районах міста. Про це повідомили у комунальній корпорації «Київавтодор».

Протягом ночi роботи проводились як на головних магістралях, вулицях, якими проходять маршрути руху громадського транспорту, штучних спорудах, так i на вулицях районного та місцевого значення.

Для більш ефективної роботи та враховуючи інтенсивність снігопаду, уночі в усіх районах столиці проводилось очищення дорожньої мережі колонами спецтехніки у кількості 4-8 одиниць в залежності від ширини проїжджої частини доріг.

Крім того, дорожники проводили механізоване та ручне прибирання наземних переходів, сходових маршів, тротуарів та зупинок громадського транспорту, які знаходяться на утриманні підприємств корпорації.

За прогнозом синоптиків, сніжитиме у столиці майже весь день. Тож підприємства «Київавтодору» не припинятимуть прибирання від снігу вулиць і доріг.

Щоб мати змогу оперативно та якісно проводити роботи з прибирання столиці вiд снігу, комунальна корпорація «Київавтодор» звертається до водіїв із проханням не залишати власні автомобілі обабіч вулиць і доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Перейти до спискуВерсiя для друку