Головна  →  Новини  →  15 січня 2019, 11:23

У Солом’янському районі відновлять дитячий садок, а в Дарницькому – відремонтують стадіон школи

У Солом’янському районі реконструюють приміщення дошкільного навчального закладу № 306, яке тривалий час не використовувалось за призначенням. Техніко-економічні показники відповідного проекту робіт затверджено розпорядженням КМДА.

«Реконструкція будівлі дитсадка на Повітрофлотському проспекті, 40-А дозволить збільшити мережу дошкільних навчальних закладів, адже наразі у дитсадках комунальної власності на 100 місць нараховується 122 дитини. Зокрема, передбачено проведення комплексу енергозберігаючих заходів, усунення недоліків типових проектів, внесення змін до зовнішнього архітектурного вигляду будівлі», – зазначив заступник голови Київської міської державної адміністрації Вячеслав Непоп.

Іншим розпорядженням КМДА також затверджено проект капітального ремонту стадіону з трибунами та спортивними майданчиками спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів із поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу № 302 на вул. Декабристів, 8-А у Дарницькому районі. Крім того, там передбачено озеленення території та облаштування пішохідних доріжок і мощення із ФЕМ.

Нагадаємо, що торік на галузь освіти було спрямовано майже третину міського бюджету – понад 15 млрд гривень. Загалом за 4 роки побудовано або повністю реконструйовано 7 шкіл і 22 дитсадки. Зокрема, тільки у 2018 році у Києві запрацювали новозбудована школа та 5 збудованих та оновлених дитсадків. Завдяки цьому черга у дитсадки скоротилась за останні роки на 12,6 тис. місць.

Перейти до спискуВерсiя для друку