Головна  →  Новини  →  7 вересня 2011, 12:20

Перше пленарне засідання нової сесії Київрада почне зі спрощення життя підприємцям

Підтримуючи курс Президента Віктора Януковича на дерегуляцію української економіки, Київрада винесла питання відміни регуляторних актів на окреме пленарне засідання

Перше засідання VIII сесії VI скликання, призначене на 13 вересня 2011 року, Київрада повністю приділить питанням спрощення умов ведення підприємницької діяльності в столиці.

Підтримуючи курс Президента Віктора Януковича на дерегуляцію української економіки, Київрада винесла питання відміни регуляторних актів на окреме пленарне засідання.

«Сьогодні ми повинні крокувати з всією Україною в одному темпі, тому маємо швидко і вчасно проводити політику дерегуляції в місті. Наразі ми маємо відмінити низку регуляторних актів, які ускладнюють ведення підприємницької діяльності в Києві. Це не лише спростить життя бізнесу, а й стимулюватиме нові надходження до бюджету столиці. Саме тому ці питання винесені на найближче засідання Київради для розгляду в прискореному порядку. Засідання було призначене одразу після того, як відбулися засідання постійних комісій Київради, що, згідно з Регламентом, мали розглянути зазначені проекти рішень», - повідомила заступник міського голови - секретар Київради Галина Герега.

Соціально-економічні питання і питання життєдіяльності міста Київрада розгляне на засіданні, яке має відбутися 22 вересня.

Перейти до спискуВерсiя для друку