Головна  →  Оголошення  →  29 квітня 2013

Заява про екологічні наслідки спорудження об'єкта «Центр оброблення даних «Регіональний центр електронного урядування «Електронна столиця» (міський дата-центр)»

Апарат виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) має намір створити центр оброблення даних «Регіональний центр електронного урядування «Електронна столиця»» по вул. Дегтярівська, 37 в Шевченківському районі м. Києва.

Проектом передбачається реконструкція частини антресольного поверху будівлі ремонтно-механічної майстерні під центр оброблення даних «Регіональний центр електронного урядування «Електронна столиця».

Джерелом забруднення атмосферного повітря являється автотранспорт. Проектом передбачається розташування на території об'єкту відкритої автостоянки на 2 машиномісця додатково до існуючих місць в гаражах.

При експлуатації об'єкту виділятимуться забруднюючі речовини в атмосферне повітря міста від автотранспорту в загальній кількості: 0,00479 г/с та 0,02514 т/рік.

Проведені розрахунки показали, що вплив на навколишнє середовище від діяльності об'єкта буде незначним і прийнятним для здоров'я населення.

Також можливий короткочасний вплив на атмосферне повітря від роботи 2-х дизель-генераторів, які встановлюються для безперебійного забезпечення будівлі електроенергією (аварійні викиди). Тимчасові викиди становитимуть 3,071 г/с та 1,017 т/рік.

Замовник зобов'язується виконувати проектні рішення у відповідності до норм і правил охорони навколишнього середовища і вимог екологічної діяльності.

Зі зверненнями та пропозиціями звертатися до апарату виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за адресою: 01044, м. Київ, вул. Хрещатик, 36.

Перейти до спискуВерсiя для друку