Головна  →  Оголошення  →  7 червня 2013

Оголошення про проведення інвестиційного конкурсу

Додаток 19

до протоколу засідання конкурсної комісії

від 25.04.2013 №39/2013

 

КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ОГОЛОШУЄ КОНКУРС ПО ЗАЛУЧЕННЮ ІНВЕСТОРА

 1. Конкурс проводиться Департаментом економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) відповідно до рішення Київської міської ради від 24.05.2007 №528/1189 «Про затвердження Положення про порядок проведення інвестиційних конкурсів для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва», розпорядження Київської міської державної адміністрації від 22.10.2007 № 1403 «Про затвердження складу постійно діючої конкурсної комісії по залученню інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва» (із змінами) та розпорядження Київської міської державної адміністрації від 25.06.2012 № 1074 «Про проведення конкурсів із залучення інвесторів для реалізації інвестиційних проектів».

2. Інформація про об’єкт інвестування:

2.1. Об’єктом інвестування є створення сучасної зони відпочинку з пляжного баскетболу на об’єкті «Венеція» (на острові Долобецький у Дніпровському районі м. Києва) (інвестиційний проект).

2.2. Орієнтовні техніко-економічні показники об’єкту:

п/п

Найменування показників

Одиниця виміру

Показник

Примітки

1

2

3

4

5

  1.  

Орієнтовна площа земельної ділянки

га

0,31

 

  1.  

Площа гравійного покриття

м²

550,00

 

  1.  

Площа вхідної групи

м²

1100,00

 

  1.  

Майданчик для баскетболу 1

м²

646,00

гумова крихта

  1.  

Майданчик для баскетболу 2

м²

646,00

гумова крихта

  1.  

Підтрибунні приміщення

м²

80,00

 

  1.  

Трибуна з підтрибунними приміщеннями

м²

154,00

збірно-розбірні конструкції

  1. 8.         

Орієнтовна вартість здійснення заходів із створення об’єкту інвестування (з ПДВ)

грн.

916   800,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.3. Остаточні техніко-економічні показники будуть визначені відповідно до затвердженої проектної документації.

2.4. Остаточна вартість здійснення заходів із створення об’єкту інвестування може змінюватись відповідно до затвердженої проектної документації та фактичних витрат Інвестора на реалізацію інвестиційного проекту.

2.5. Земельна ділянка знаходиться в користуванні у комунального підприємства виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) по охороні, утриманню та експлуатації земель водного фонду м. Києва «Плесо».

3. Укладання з переможцем інвестиційного договору та окремі його умови:

3.1. Переможець конкурсу (Інвестор) визначається рішенням постійно діючої конкурсної комісії по залученню інвесторів (далі – Комісія) та затверджується розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

3.2. Замовником підготовчих (передконкурсних) робіт є комунальне підприємство виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Київське інвестиційне агентство».

3.3. Замовником здійснення заходів із створення сучасної зони відпочинку з пляжного баскетболу на об’єкті «Венеція» є комунальне підприємство виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) по охороні, утриманню та експлуатації земель водного фонду м. Києва «Плесо» (далі – Замовник).

3.4. Термін створення повинен бути не більше нормативного, що визначається проектною документацією. Інвестор (переможець конкурсу) зобов’язується розробити, погодити та затвердити в установленому порядку проектну документацію не пізніше ніж через 6 місяців з дня з моменту набуття чинності інвестиційним договором.

3.5. Здійснення заходів із створення об’єкту інвестування відбувається після укладання інвестиційного договору між Інвестором, Замовником та Організатором конкурсу.

3.6. Земельні та майнові питання вирішуються Замовником та Інвестором у встановленому законодавством України порядку.

4. Основні умови конкурсу:

4.1. Фінансування Інвестором усіх витрат, пов’язаних з проектуванням, створенням та утриманням об’єкту інвестування.

4.2. Здійснення заходів із створення об’єкту інвестування з некапітальних, збірно-розбірних конструкцій.

4.3. Здійснення утримання території (ділянки) відповідно до вимог чинного законодавства України.

4.4. Надання учасником конкурсу конкурсного забезпечення - банківської гарантії щодо забезпечення виконання ним фінансових зобов’язань перед міським бюджетом (пп. 4.5., 4,7.), що виникнуть на підставі інвестиційного договору.

4.5. Компенсація Інвестором організатору конкурсу витрат, пов’язаних з підготовкою та проведенням інвестиційного конкурсу у розмірі 1% від орієнтовної вартості створення об’єкту інвестування без урахування ПДВ, що становить 7 640,00 грн. (Сім тисяч шістсот сорок гривень, 00 коп.), та яка сплачується Інвестором протягом 10 робочих днів з моменту набуття чинності інвестиційним договором.

4.6. Кошти, сплачені інвестором в якості компенсації організатору конкурсу витрат, пов’язаних з підготовкою та проведенням інвестиційного конкурсу, у розмірі 1% від орієнтовної вартості створення об’єкту інвестування без урахування ПДВ, поверненню не підлягають.

4.7. Сплата Інвестором організатору конкурсу внеску (коштів) на створення соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва у розмірі не менше 5% від загальної орієнтовної вартості створення об'єкту інвестування без урахування ПДВ, що становить 38 200,00 грн. (Тридцять вісім тисяч двісті гривень, 00 коп.), у разі визнання учасника переможцем конкурсу (Інвестором).

Зазначені кошти сплачуються Інвестором протягом 10 робочих днів з моменту набуття чинності інвестиційним договором:

4.8. Компенсація переможцем конкурсу (Інвестором) замовнику виконання підготовчих (передконкурсних) робіт витрат на розробку орієнтовних техніко-економічних показників, передпроектних пропозицій у розмірі 43 766,66 грн. (Сорок три тисячі сімсот шістдесят шість гривень, 66 коп. ), з урахуванням ПДВ, яка сплачується відповідно до представленого кошторису не пізніше 10 робочих днів з дня набуття чинності інвестиційним договором. Кошти, сплачені Інвестором в якості компенсації, поверненню не підлягають.

4.9. Сплата реєстраційного внеску в розмірі 1 700,00 грн. (Одна тисяча сімсот гривень) на розрахунковий рахунок № 31515934700001 в ГУ ДКСУ у м. Києві, Код банку 820019, код ЄДРПОУ 37993783, одержувач – ГУ ДКСУ у м. Києві. Кошти, сплачені учасником конкурсу в якості реєстраційного внеску, поверненню не підлягають.

4.10. Переможцем конкурсу визнається претендент, пропозиції якого відповідають умовам конкурсу, та який запропонував найбільш вигідні умови для територіальної громади м. Києва.

4.11. Інвестиційний договір укладається протягом 30 календарних днів з дня отримання переможцем конкурсу акцепту конкурсних пропозицій. Якщо протягом 30 календарних днів переможець конкурсу відмовився від підписання інвестиційного договору, висуває неприйнятні умови підписання інвестиційного договору, рішення про переможця інвестиційного конкурсу скасовується у встановленому порядку.

4.12. Термін дії інвестиційного договору становить 15 (п’ятнадцять) років з моменту набуття ним чинності.

4.13. Після укладання інвестиційного договору, у разі необхідності, Інвестор спільно із Замовником укладають інші угоди, необхідні для реалізації інвестиційного проекту, згідно з чинним законодавством України.

4.14. Протягом 60 календарних днів з моменту набуття чинності інвестиційним договором Сторони визначають графік фінансування і реалізації проекту шляхом підписання додаткової угоди до інвестиційного договору, яка буде його невід’ємною частиною.

4.15. Переможець конкурсу (Інвестор) зобов’язується щоквартально в письмовій формі подавати Організатору конкурсу та Замовнику інформацію щодо стану реалізації інвестиційного проекту в цілому та окремих його етапів за формою, наданою організатором конкурсу.

4.16. Контроль за діяльністю Інвестора з боку Київської міської державної адміністрації здійснюється Замовником.

4.17. Організатор конкурсу має право розірвати договір в односторонньому порядку у випадку невиконання або неналежного виконання Інвестором зобов’язань, передбачених пп. 4.1.-4.3., 4.5., 4.7. - 4.8., 4.14.-4.15. умов конкурсу, або інших умов інвестиційного договору.

4.18. У разі невиконання Інвестором зобов’язань за інвестиційним договором за пропозицією Організатора конкурсу або Замовника питання розірвання інвестиційного договору виноситься на розгляд Комісії.

4.19. Після розгляду Комісією та прийняття нею рішення Організатор конкурсу повідомляє Інвестора про:

- необхідність безумовного виконання умов інвестиційного договору протягом 30 календарних днів;

- терміни розірвання інвестиційного договору у разі неусунення Інвестором порушень його умов.

У разі неусунення Інвестором порушень умов інвестиційного договору протягом 37 календарних днів з дня направлення Організатором конкурсу на адресу Інвестора, зазначену в інвестиційному договорі, повідомлення про розірвання, договір буде вважатись розірваним.

4.20. У разі усунення Інвестором порушень умов інвестиційного договору Інвестор листом повідомляє Організатора конкурсу про виконання фінансових зобов’язань та/або надає Замовнику та Організатору конкурсу інформацію про фактичне виконання робіт згідно умов інвестиційного договору.

5. Конкурсна документація учасникам конкурсу видається за адресою: 01044, м. Київ, вул. Хрещатик, 36, кім. 612, тел. 202-72-66, 202-76-78 (понеділок - п’ятниця з 10:00 до 16:00) протягом 14 календарних днів з дня оголошення конкурсу при наявності документа, що підтверджує сплату учасником реєстраційного внеску. День опублікування оголошення про проведення конкурсу в ЗМІ вважається днем його оголошення.

6. Конкурсні пропозиції подаються учасниками конкурсу особисто або через уповноважених осіб в установлений в оголошенні про проведення конкурсу термін за адресою: 01044, м. Київ, вул. Хрещатик, 36, кім. 612, тел. 202-72-66, 202-76-78 (понеділок - п’ятниця з 10:00 до 16:00). День опублікування оголошення про проведення конкурсу в ЗМІ вважається днем його оголошення.

7. За отриманням роз'яснень та додаткової інформації щодо об'єктів інвестування звертатись за адресою: 01044, м. Київ, вул. Хрещатик, 36, кім. 612, тел. 202-72-66, 202-76-78 (понеділок - п’ятниця з 10:00 до 16:00).

8. У разі зміни дати проведення конкурсу учасник конкурсу в обов'язковому порядку повідомляється про дату проведення конкурсу.

Перейти до спискуВерсiя для друку