Головна  →  Оголошення  →  17 червня 2013

Інформаційне повідомлення про підсумки конкурсу на право оренди нежитлових приміщень

Печерська районна в місті Києві державна адміністрація повідомляє, що  03 червня 2013 року о 14-30 год. відбувся конкурс на право оренди нежитлових приміщень:

- загальною площею 34,2 кв.м., розташованих на першому поверсі будинку № 7, на бульв. Лесі Українки, для розміщення торгівельного об’єкту з продажу канцтоварів та поліграфічної продукції;

- загальною площею 13,4 кв.м., розташованих на першому поверсі будинку № 19, на вул. Печерський узвіз, для розміщення благодійної або громадської організації на площах, що не використовуються для провадження підприємницької діяльності.

За результатами розгляду конкурсних пропозицій претендентів на участь в конкурсі переможцем конкурсу на право оренди нежитлових приміщень:

- загальною площею 34,2 кв.м., розташованих на першому поверсі будинку № 7, на бульв. Лесі Українки, для розміщення торгівельного об’єкту з продажу канцтоварів та поліграфічної продукції визнано фізичну особу – підприємця Яковенко Олександра Семеновича, як єдиного претендента, допущеного до участі у конкурсі та який взяв зобов’язання виконати всі фіксовані умови конкурсу;

- загальною площею 13,4 кв.м., розташованих на першому поверсі будинку № 19, на вул. Печерський узвіз, для розміщення благодійної або громадської організації на площах, що не використовуються для провадження підприємницької діяльності визнано громадську організацію «Грузинсько – український культурно – мистецький центр», яка запропонувала найбільший розмір орендної плати та взяла зобов’язання виконати всі фіксовані умови конкурсу.

Перейти до спискуВерсiя для друку