Головна  →  Оголошення  →  5 вересня 2013

Київська міська державна адміністрація спільно з ПАТ "АВЕК ХОЛДИНГ" запрошує надати пропозиції та прийняти участь у розробці Концепції створення промислового вузла "Київська бізнес-гавань"

Розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 24 липня 2013 року № 1242 включено проект створення промислового вузла «Київська бізнес-гавань» у Деснянському районі (далі - Проект) до переліку об’єктів, які потребують залучення інвестицій. Для будівництва промислового вузла на території орієнтовною площею 250 га. в Деснянському районі м. Києва необхідно залучити компанію-консультанта для розробки Концепції містобудівного, організаційно-правового та комерційного забезпечення реалізації інвестиційного Проекту.

14 червня 2013 року укладено Угоду про наміри щодо реалізації Проекту між публічним акціонерним товариством «АВЕК ХОЛДИНГ» та виконавчим органом Київської міської ради (Київською міською державною адміністрацією), відповідно до якої сторони домовились об’єднати зусилля для реалізації проекту за умови спільної координації дій.

Найкращі пропозиції будуть представлені керівництву Київської міської державної адміністрації та публічного акціонерного товариства «АВЕК ХОЛДИНГ» для забезпечення подальшої реалізації Проекту.

У разі Вашої зацікавленості в розробці Концепції пропонуємо повідомити та надати в термін до 10 вересня 2013 року загальну інформацію про досвід Вашої компанії та наявні пропозиції щодо реалізації Проекту.

Для отримання додаткової інформації просимо звертатись до контактної особи – Мовчан Оксани Сергіївни тел. 050-412-67-86, електронна адреса: [email protected].

Перейти до спискуВерсiя для друку