Головна  →  ОСН  →  6 вересня 2013

Якість ремонтних робіт у житлових будинках – під контроль громади!

Департаментом суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) 17 липня 2013 року проведено конференцію представників органів самоорганізації населення м. Києва на тему: «Реформування системи місцевого самоврядування столиці шляхом розширення повноважень органів самоорганізації населення» за участі голови Київської міської державної адміністрації О. Попова.

 За підсумками роботи зазначеної конференції створено робочу групу щодо розробки механізму здійснення контролю за якістю ремонтних робіт у житлових будинках міста Києва.

До складу робочої групи входять наступні керівники ОСНів:

  • Бадиленко Т.М. – “Комітет мікрорайону “Рада мікрорайону «Нивки»(Подільський район),
  • Гуманенко В.Л. – “Комітет мікрорайону “Березняки-Тельбін” (Дніпровський район),
  • Ластовченко О.М. – “Будинковий комітет “Вулиця Інститутська, 15/5” (Печерський район),
  • Нєстєрков А.Є. – “Комітет мікрорайону “Русанівка” (Дніпровський район),
  • Чунаєв О.Е. – “Комітет мікрорайону “Русанівка” (Дніпровський район),
  • Григоренко О. Г. – “Комітет мікрорайону “Рідна оселя”(Солом’янський район).

Департаментом суспільних комунікацій спільно з Департаментом житлово-комунальної інфраструктури протягом липня-серпня 2013 року проведено ряд засідань робочої групи, яка напрацювала матеріали стосовно такого контролю. До речі, 2 засідання робочої групи відбулися безпосередньо за участі голови КМДА.

Зокрема, підготовлений проект розпорядження виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації), яким передбачено затвердження Положення про порядок здійснення органами самоорганізації населення контролю за якістю ремонтних робіт у житлових будинках міста Києва.

Проект Положення  надалі опрацьовується у Департаменті житлово-комунальної інфраструктури КМДА робочою групою.

На 13 вересня 2013 року запланований семінар на тему: «Виконання власних повноважень ОСН в галузі житлово-комунального господарства», підготовку до якого розпочато у Департаменті суспільних комунікацій. На розгляд учасників семінару – всіх керівників ОСН столиці буде винесено проект зазначеного Положення.

Запрошуємо долучитися до обговорення проекту Положення киян, керівників органів самоорганізації населення м. Києва. З проектом документу можна ознайомитися безпосередньо на сайті Департаменту суспільних комунікацій КМДА у розділі «ОСН», або у відділі з питань місцевого самоврядування Департаменту суспільних комунікацій за адресою: Хрещатик, 44, каб.412, контактний тел.: 230-92-07.

Перейти до спискуВерсiя для друку