Головна  →  Новини  →  11 травня 2012, 16:02

У Шевченківському районі столиці відкрили амбулаторію сімейної медицини

Сьогодні у Шевченківському районі столиці на вул. Ярославів Вал, 6 відбулося відкриття амбулаторії сімейної медицини для мешканців центральної частини Києва.

Це вже 8-ма амбулаторія, відкрита для забезпечення медичним обслуговуванням мешканців району. Її функціонування дозволить наблизити кваліфіковану медичну допомогу до киян, підвищити її якість та доступність.

Нова амбулаторія, обслуговуватиме близько 4 500 шевченківців. До послуг киян зручне розташування будівлі із загальною площею приміщення 70,3 кв. м. Тут розмістився кабінет лікаря та денний стаціонар, маніпуляцій ний кабінет та реєстратура. У Головному управлінні охорони здоров’я повідомили, що в амбулаторії працюватимуть 3 лікарі, та медичні сестри, а планова потужність складає 15 відвідувань за зміну. Пацієнти зможуть проходити функціональну діагностику захворювань та здійснювати лабораторні обстеження.

Приміщення новоствореної амбулаторії забезпечене необхідним медичним обладнанням, меблями та медичним інвентарем.

Необхідність відкриття амбулаторії сімейної медицини назріла давно. Особливість місцевості – пагорби та недостатній транспортний зв'язок – неодноразово викликали нарікання від мешканців мікрорайону про незручність доїзду до лікувального закладу.

Перейти до спискуВерсiя для друку