Головна  →  Новини  →  11 травня 2012, 17:08

Фотосесія з Кубком Анрі Делоне розпочнеться завтра на Майдані Незалежності о 10 годині

Славетний Кубок Анрі Делоне урочисто встановили на Майдані Незалежності. Уже за кілька годин на честь прибуття футбольного трофею до Києва тут відбудеться святковий концерт за участю зірок вітчизняної естради.

Сфотографуватися з Кубком протягом вихідних зможе кожен охочий. Проте це ще не всі приємні сюрпризи, які чекатимуть 12 та 13 травня на киян та гостей столиці.

«Окрім того, в рамках цього промо-туру мешканці міст, які прийматимуть Кубок, матимуть можливість виграти квитки на євроматчі та отримати м’ячі турніру, зустрітися з талісманами Славеком та Славком, взяти участь у майстер-класі фрістайлерів, конкурсі на швидкість удару по м’ячу, стати одним з героїв фільму про ЄВРО від УЄФА, а також взяти автографи у зірок футболу та друзів ЄВРО під час афтографсесій», – зазначив директор ЄВРО 2012 в Україні Маркіян Лубківський під час церемонії презентації Кубку Анрі Делоне у КМДА.

Він також розповів, що за період польського трофі-туру, який з 20 квітня до 10 травня відвідав 7 польських міст, у його заходах взяло участь загалом 80 тисяч людей.

Перейти до спискуВерсiя для друку