Головна  →  Новини  →  11 травня 2012, 17:16

Футбольним фанам та гостям столиці допомагатиме орієнтуватися у місті спеціальний фан-гайд

Інформаційний довідник для туристів та футбольних фанів – фан-гайд – презентували сьогодні у Київській міські державній адміністрації.

«Ми підготували для фанів та просто гостей міста фан-довідник п’ятьма мовами: англійською, українською, французькою, німецькою та шведською. На 66-х сторінках вміщено найнеобхіднішу інформацію – від інформації про міський транспорт, розкладу матчів, найцікавіші туристичні маршрути до основних телефонів екстрених служб. Також тут вміщено перелік закладів харчування, відпочинку та розміщення з їхніми адресами та контактними номерами телефонів», – розповів заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.

Також, за його словами, у фан-гайді надрукована зручна карта міста і деталізована карта центральної частини Києва. Є тут ще й інформація про офіційну фан-зону, схеми пішохідного руху між НСК «Олімпійським» та фан-зоною тощо.

За словами начальника Головного управління з підготовки ЄВРО 2012 Тетяни Слишик, уже надруковано 50 тисяч примірників фан-довідника. Усі вони випущені за кошти спонсорів.

«Розповсюджуватимуться фан-гайди безкоштовно. Їх роздаватимуть наші волонтери у центрі міста, на вокзалах, у аеропортах, на зупинках громадського транспорту, у туристичних пунктах. Також поширюватимемо їх через представників фан-клубів футбольних команд», – додала вона.

Нагадаємо, раніше Головним управлінням з підготовки ЄВРО 2012 було розроблено та видано компактні z-карти для фанів та гостей міста.

Перейти до спискуВерсiя для друку