Головна  →  Оголошення  →  29 січня 2014

Інформаційне повідомлення Печерської РДА про підсумки конкурсу на право оренди нежитлових територіальної громади міста Києва

Печерська районна в місті Києві державна адміністрація повідомляє, що 16 січня 2014 року об 11-00 годині:

  • відбувся конкурс на право оренди нежитлових приміщень загальною площею 31,6 кв. м, розташованих на першому поверсі будинку № 21/17 літ. А, на вул. Андрія Іванова, під розміщення офісу.

За результатами розгляду конкурсних пропозицій претендентів на участь в конкурсі, визначено, що переможцем конкурсу на право оренди нежитлових приміщень загальною площею 31,6 кв. м, розташованих на першому поверсі будинку № 21/17 літ. А, на вул. Андрія Іванова, під розміщення офісу, стало товариство з обмеженою відповідальністю «Маймекс», яке запропонувало найбільший розмір орендної плати за перший місяць оренди та взяло зобов’язання виконати всі фіксовані умови конкурсу.

  • Не відбувся конкурс на право оренди нежитлових приміщень загальною площею 45,4 кв. м, розташованих на цокольному поверсі будинку № 6/8, на вул. Тверський тупик, для розміщення торгівельного об’єкту з продажу продовольчих товарів, крім товарів підакцизної групи, з причин відсутності конкурсних пропозицій від претендентів на участь у конкурсі.
Перейти до спискуВерсiя для друку