Інформація Департаменту охорони здоров’я КМДА про виконання Плану дій за лютий 2014 року

У Департаменті охорони здоров’я продовжується робота щодо виконання Плану заходів з впровадження Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» в місті Києві, затвердженого головою Київської міської державної адміністрації.

Надаємо інформацію стосовно їх виконання.

До пункту 2:

У Департаменті охорони здоров’я підготовлено та надіслано до Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) пропозиції до Орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю в місті Києві на 2014 рік (лист від 15.10.2013 року № 061-5163/12).

У березні 2014 року заплановано спільне засідання Громадської гуманітарної ради м. Києва,  Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, Департаменту культури, Департаменту охорони здоров’я, Управління у справах жінок, інвалідів ветеранів війни та праці, Управління охорони культурної спадщини, порядком денним якого заплановано розгляд питання щодо стану виконання у м. Києві державної програми забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, допомоги та лікування ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД.

 

До пункту 3:

У Департаменті охорони здоров’я здійснюється постійна робота щодо інформування виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)  про стан реалізації Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» в межах компетенції.

Дана інформація щомісячно розміщується на офіційному веб-порталі виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за відповідною рубрикою з метою ознайомлення широких верств населення про заходи, що проводяться в рамках реалізації зазначеної вище Ініціативи.

До пункту 5:

У Департаменті охорони здоров’я заплановано проведення заходів щодо попередження проявів корупції, зловживання службовими обов’язками, запобігання протизаконним діям в закладах охорони здоров’я.

З цією метою Сектором внутрішнього фінансового аудиту Департаменту охорони здоров’я спільно з іншими контролюючими установами проводиться заходи з перевірки дотримання закладами охорони здоров’я фінансової та бюджетної дисципліни, контроль щодо дотримання співробітниками закладів професійних та етичних стандартів.

Відповідно до Плану основних організаційних заходів Департаменту охорони здоров’я на 2014 рік заплановано засідання колегії Департаменту охорони здоров’я щодо зазначених вище питань.

У школі організаторів охорони здоров’я Департаменту охорони здоров’я заплановано проведення низки занять з керівниками підпорядкованих закладів  з питань запобігання і протидій корупції, дотримання вимог чинного законодавства України, а також підвищення рівня відповідальності під час виконання ними своїх професійних обов’язків в рамках службових повноважень.

До пункту 8:

У Департаменті охорони здоров’я здійснено актуалізацію офіційного веб-сайту.

Продовжується робота щодо поповнення рубрик зазначеного веб-сайту за визначеними тематиками.

Перейти до спискуВерсiя для друку