Головна  →  Новини  →  14 травня 2012, 14:18

На Залізничному шосе у Печерському районі реконструюють тепломагістраль №4

На Залізничному шосе у Печерському районі міста реконструюють тепломагістраль №4 від ТЕЦ-5 на ділянці від ТК-410 ДО тк-418. Підписано відповідне розпорядження КМДА.

Зазначене рішення було прийнято з метою забезпечення стабільного функціонування теплових мереж Києва і недопущення виникнення надзвичайних ситуацій, які можуть привести до негативних екологічних та техногенних наслідків.

Крім того, реконструкція тепломагістралі дозволить якісно і надійно забезпечити тепловою енергією об’єкти промисловості, житлово-комунального, соціально-культурного та побутового призначення, а також мешканців столиці.

Згідно з документом ПАТ «Київенерго» за власні кошти розробить проектно-кошторисну документацію та проведе реконструкцію тепломагістралі №4, що на Залізничному шосе у Печерському районі з розриттям проїзної частини та повним припиненням руху транспорту. Закінчення монтажник робіт заплановано на кінець вересня, а вже у жовтні повністю відновлять благоустрій території.

У період виконання робіт, товариство розробить та погодить з УДАІ ГУ МВС України в Києві схему організації дорожнього руху.

Під час реконструкції буде забезпечено безпеку дорожнього руху та безпечний прохід пішоходів. Зокрема, на об’єкті встановлять відповідні дорожні знаки, огородження, освітлення, а також сигнальні ліхтарі.

Головному управлінню транспорту та зв’язку доручено упродовж терміну виконання ремонтних робіт внести зміни у роботі маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування, які курсують Залізничним шосе.

Після завершення робіт покриття проїзної частини буде відновлено, а всі споживачі підключені до теплопостачання реконструйованої тепломагістралі.

Перейти до спискуВерсiя для друку